ViteaBad

Om oss

Din totalleverandør av bad

ViteaBad

ViteaBad er en nisjebedrift som har spesialisert seg på baderom. Vi har dyktige håndverkere og prosjektledere med øye for detaljer som gir kunden et sikkert og godt resultat av høy kvalitet.

Som kunde hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt. Vi har gode rutiner for planlegging og kommunikasjon som gjør prosessen enkel og trygg. Vårt mål er ikke bare å levere ditt drømmebad, men yte god service og være best på kommunikasjon.

Som bedrift ønsker vi å tilby våre kunder en totalpakke for realisering av drømmebadet basert på kunders ønsker og behov. På denne måten behøver du bare å forholde deg til én aktør gjennom hele prosessen, og du kan være trygg på at vi leverer som avtalt.

Kvalitet og varighet

10 års tetthetsgaranti

Vi har 10 års tetthetsgaranti (dette gjelder membran, rør og sluk – altså garanti på lekkasjefritt bad) på alle våre baderom. Hvis det skulle oppstå en lekkasje innenfor denne 10 års garantien kommer vi og utbedrer lekkasjen og skader kostnadsfritt. På arbeid utenfor denne garantien gjelder 5 års standard bygg-garanti.

Samarbeidspartnere

Fredrikstad Vann Varme og Sanitær