Tjenester

Renovering av bad

Det spørsmålet som vi ofte får fra våre kunder er hva som er forskjellen på nytt bad og renovering av bad. Et nytt bad bygges der det ikke har vært et bad tidligere, mens renovering av bad vil si at vi pusser opp badet.

Ved renovering av bad og våtrom er det ofte større tekniske utfordringer med rørleggerarbeid, vanntilførsel og avløp.  Vi i ViteaBad har 20 års erfaring fra bransjen. Før vi går i gang med renovering av bad tar vi alltid en grundig undersøkelse av det gamle røranlegget og planlegger fra starten av hva som bør byttes og hva som kan bygges på. For oss er det viktigste at ditt bad blir og forblir tett. Vi tar aldri noen sjanser når det kommer til å endre røranlegg.  Den kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom årene skal komme kunden til gode. De skal kunne stole på oss og føle seg trygge. Vi har lært fra utfordringer vi har møtt på tidligere oppdrag. Denne erfaringen vi har opparbeidet bruker vi i våre nye prosjekter.

Vi har god kontakt med en rekke elektrikere, snekkere og murere og har derfor muligheten til å tilby en totalpakke til deg som vår kunde. Vi skal alltid levere fra oss et produkt av god kvalitet og som vi kan være stolte av.

Ønsker du en gratis befaring?

Nytt Bad

Et nytt bad eller våtrom bygges der det ikke har vært et bad tidligere. Vår arbeidsprosess er lik uansett om du ønsker et nytt bad eller rehabilitere et eldre bad. Vi starter alltid med å gjøre et godt grunnarbeid når vi bygger nye bad, for at badet skal bli og forbli tett over lenger tid.

Vi i ViteaBad har 20 års erfaring fra bransjen og har dyktige håndverkere og prosjektledere med øye for detaljer som gir kunden et sikkert og godt resultat av høy kvalitet. Vår lange og brede erfaring fra en rekke prosjekter skal komme våre kunder til gode. Vi ønsker å hjelpe deg med å få det drømmebadet som du alltid har ønsket deg basert på dine ønsker og behov. Hos oss er kunden alltid i fokus og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi har god kontakt med en rekke elektrikere, snekkere og murere og har derfor muligheten til å tilby en totalpakke til deg som vår kunde.

Ønsker du en gratis befaring?

10 ÅRS TETTHETSGARANTI

Vi har 10 års tetthetsgaranti (dette gjelder membran, rør og sluk – altså garanti på lekkasjefritt bad) på alle våre baderom. Hvis det skulle oppstå en lekkasje innenfor denne 10 års garantien kommer vi og utbedrer lekkasjen og skader kostnadsfritt. På arbeid utenfor denne garantien gjelder 5 års standard bygg-garanti.